Holistische Praktijk Innerfree

Sensi Therapie is ontstaan als therapievorm voor Hoog gevoelige ( Hoog Sensitieve ) Personen, HSP

Tegenwoordig is het een holistische behandelingswijze voor iedereen die opnieuw wil kiezen voor het NU. Genezen van het lichaam door het verleden te herzien, zorgen weg te nemen voor de toekomst om ruimte te creëren voor het NU. Weer zijn wie je werkelijk bent door je patronen en overtuigingen los te laten en weer leren leven vanuit je essentie

Sensi Therapie is er in intentie om mensen in balans te brengen, middels zeer uitgebreide methodiek en middelen om zo het zelf herstellend vermogen van het lichaam aan te spreken, op  3 belangrijke gebieden:

– emotionele vervuiling

– lichamelijke vervuiling

– energetische vervuiling

Op deze gebieden vindt vergiftiging plaats (medisch, straling, voeding) De connectie tussen de cliënt en de kosmos zorgt er voor dat mijn biosensor met die energie contact maakt             (= de matrix van energie die alle onzichtbare ruimte vult en alles met elkaar verbindt )                                                             Daardoor geeft de biosensor feilloos aan waar je tekort aan hebt ( denk aan voeding / vitaminen ) welke behandelingen nodig zijn ( Harmonie, aura, EFT, Burn-out protocol, pijn protocol, drukpunten, holistic pulsing, reiki, voetreflexzone therapie, indien nodig aanvullingen voor thuis ( edelsteen, esoterische olie, dieet ) en we meten als laatste of er bepaalde remedies nodig zijn. Ook gaan we de resultaten uitgebreid bespreken hoe alles uitgelegd kan worden omdat ieder drukpunt iets zegt over de emotie van dat moment. Pijn op een lichaamspunt betekent emotionele pijn.