Laatste Nieuws

De herfst is in aantocht!

Tijd om de balans eens op te nemen.

Dit is de tijd om langzaam aan naar binnen te keren. De zomer raakt teneinde, we hebben gezaaid en geoogst. Nu gaan de bladeren vallen. De mensen zoeken straks de huiselijke warmte op. We doen alles wat rustiger aan en geven ons lichaam rust. Daar past de Reiki energie helemaal bij. We gaan opruimen wat niet meer nodig is en brengen zo het lichaam in balans voor de winter.

Zijn er nog onprettige gevoelens die je wilt oplossen of wil je meer energie. Overweeg een Reiki of Voetreflexzone behandeling. Deze behandelingen kunnen heel effectief zijn bij:

emotionele klachten, lichamelijke klachten, klachten bij zwangerschap, gebrek aan energie, burn out, hoog sensitieve personen

Het laatste nieuws is dat ik een cursus Sensi Therapie ga volgen waardoor er veel nieuwe therapievormen bijkomen naast de al bestaande therapieën zoals:

allergiemeting, remedies, EFT, oligotherapie, holistic pulsing, drukpuntmassage, edelsteentherapie, diëten en ontgiften, voedings-suplementen

Afspraken plan ik het liefst op de dag tussen 9.30 uur en 14.00 uur, daarnaast kan het ook op een avond en zelfs zaterdag of zondag.

Prijs 25 euro eerste behandeling ( 1 uur ) daarna 30 euro per behandeling ( 1 uur – 1,5 uur )

Cursus Reiki 1 of 2 start weer in September/ Oktober 2019

Cursus Reiki 3 / MASTER opleiding op verzoek in 2020   

 

Voor informatie

Sonja Paijmans:       

06-25422070 of  mail naar: son.mick@gmail.com

Kadotip !!

Verjaardagscadeau of een idee voor een andere bijzondere gelegenheid als trouwen, Valentijn, moederdag....

Een heel leuk idee voor een verjaardag, vaak weet je niet wat je moet geven, dan is een cadeaubon van 25 euro voor een reiki behandeling eens wat anders en een leuke kennismaking met Reiki!
1 jaar geldig en gratis verzenden.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *