Over mijzelf

 15879149_807862162687865_534821413_n

Ik heb veel persoonlijke groei en ervaring op mogen doen tijdens mijn verblijf in India gedurende 1 jaar (2006-2007) met mijn man en dochtertje. Recent zijn we in 2013 ook nog 5 weken naar India geweest ( met mijn zoon en dochter, toen 5 en 8 jaar). Zo heb ik nog een graad  in Reiki Seichem 2 in India behaald. Zelf heb ik behandelingen in verschillende soorten voetreflex ondergaan om te voelen wat de verschillen zijn om zo mijn eigen techniek te verbeteren. Veel over Reiki gepraat en ervaringen uitgewisseld. Daarnaast volgden wij allemaal Yoga lessen, ook onze kinderen. Voor mij een manier om mijn innerlijk in balans te houden. Nu is het inmiddels alweer 2017.

Als Reiki Tera Mai™Master ontdek ik steeds vaker dat: Hoe meer ik uit vrije wil geef des te meer mij gegeven wordt om te geven. Mijn handelingen zijn vervuld van liefde en zorg en ik probeer zo integer mogelijk te zijn. Tijdens de behandeling stroomt universele energie door mij heen, die uitstraalt via mijn handen. Vaak wordt dit als warmte ervaren omdat de Reiki energie stroomt naar de plaats waar deze het hardste nodig is. Naast een algehele ontspanning zal de reiki energie een helingsproces in gang zetten maar dit laatste vraagt meerdere behandelingen of een Reiki cursus. Ik vind het belangrijk dat jij jezelf mag zijn!!!

Verjaardagscadeau of een idee voor een andere bijzondere gelegenheid als trouwen, Valentijn, moederdag....

Een heel leuk idee voor een verjaardag, vaak weet je niet wat je moet geven, dan is een cadeaubon van 20 euro voor een reiki behandeling eens wat anders en een leuke kennismaking met Reiki!
1 jaar geldig en gratis verzenden.

Sonja Paijmans

Voor informatie:

06-25422070 of  mail naar: son.mick@gmail.com