Reiki voor Kinderen

 KIKI TOVERT MET REIKI

Ik geef les volgens de bekende Reiki voor kinderen methode:  Kiki tovert met Reiki, zie ook de website: www.kikitovertmetreiki.nl

Cursus is inclusief het boek!

2017-07-29 20.47.18

In de cursus Reiki voor kinderen vertel ik over de 5 reiki leefregels:

Vandaag ben ik vrolijk en blij
Vandaag ben ik vol van vertrouwen                                                                                                  Ik hou veel van mijn familie                                         
Ik probeer altijd eerlijk te zijn
Ik ben liefdevol voor alles wat leeft

Wat kan ik er in het kort over vertellen:

Het bezig zijn met Reiki en energieën is al heel erg oud. Door de eeuwen heen zijn de mensen vergeten hoe ze die energie konden pakken uit de lucht. Net als veel mensen en kinderen dat nu vergeten zijn. Op een gegeven moment was er een meneer in Japan die over genezende energie las in heel oude boeken.Die meneer heette: Dr.Mikao Usui en leefde aan het einde van 1800. Hij ging op zoek of hij die energie weer terug kon vinden. Na lang zoeken en een verblijf van 3 weken boven op een berg gebeurde er iets heel bijzonders: ineens kwam er een heel mooi licht op hem af met alle kleuren van de regenboog. Toen hij dat licht zag en voelde, wist hij hoe de mensen weer bij de energie konden komen. Hij was zo blij dat hij hard van de berg afrende en daarbij zijn teen stootte, auw, dat deed heel zeer!

Hij legde zijn handen rond zijn zere teen en de pijn verdween!

Vanaf die dag ging Dr. Usui de mensen erover vertellen en ze ook behandelen door steeds zijn handen op het lichaam te leggen. Deze genezende energie noemen we Reiki en je kunt dat allemaal leren, alleen moet er weer even een stekkertje worden ingeplugd, heel hoog in de hemel waar je ook de regenboog ziet.

……..zit het stekkertje weer ingeplugd daarboven ( ik kan dat voor jou doen hoor )
Wat gebeurt er dan verder:
Als jij dan jezelf Reiki geeft, dus je handen ergens op jouw lichaam legt, dan komt vanzelf de energie door een speciaal plekje boven op je hoofd bij jou naar binnen.
Het gaat dan door je lichaam heen en via je handen kan jij dan jezelf energie geven.

Bijvoorbeeld als je pijn in je buik hebt of boos of verdrietig bent. Vaak zal de pijn minder worden, ben je minder boos of verdrietig. Je kunt ook andere kinderen Reiki geven maar dan moet je eerst jezelf een beetje beschermen tegen de pijntjes en verdrietjes van andere kinderen. Dit kunnen jongens doen door in je gedachten een heel gaaf ridder harnas aan te trekken, meisjes kunnen een hele mooie glazen stolp over zich heen zetten.
Dieren vinden het ook heerlijk als je ze Reiki geeft, ze wriemelen dan zo dat je met je handen op de plek komt die ze graag willen omdat ze daar ook pijntjes hebben. Als ze het genoeg vinden gaan ze weg.

Ik kan je er nog zoveel meer vertellen en dat doe ik ook graag in de cursus bij mij thuis waar je kunt leren met Reiki te werken.

reiki  reiki voor kinderen

Cursus:
Op een zaterdag in overleg van 10.00 uur tot 15.00 uur. Informeer even naar de gewenste datum. Graag zie ik op die dag kind + een moeder/verzorger ( die ”proefkonijn” mag zijn en intussen meekijkt op deze mooie dag.

De ideale leeftijd waarop deze cursus kan worden gegeven is tussen 9 en 11 jaar

Kosten Reiki 1 graad: 75 Euro per kind+ 1 ouder, inclusief lunch het boekje Kiki tovert met Reiki en naslagwerk. Met meer kinderen ( max 3 ) kan het ook voor 40 euro per  kind + ouder.

Sonja Paijmans                                                                                                      Oude grintweg 69A Oirschot                                                                                                                 Tel:  06-25422070

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *