Reiki Tera Mai

Wat doet Reiki Tera Mai nu precies?

Reiki betekent Universele levensenergie, deze benaming is gegeven aan een oude geneeskunst die rond de eeuwwisseling werd ontdekt door de Japanner Dhr. Mikao Usui. Het is een methode waarbij de genezende energie vanuit de bron via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid door middel van de handen. Deze worden op de ontvanger gelegd, de energie stroomt vanzelf naar de plek waar het nodig is.

Ik geef les volgens het Reiki Tera Mai™ heling systeem dat is doorgegeven door Reiki Tera Mai™ Master Kathleen Milner.

kathleen milner

Wat mag je verwachten?
De ervaring van het voelen van emoties op een subtiele manier, die jij aankunt. Wat je tijdens een behandeling in een warme deken van liefde mag ontvangen, is bedoeld om jou dichter bij jezelf te brengen. De basis van het leven is de omgang met jezelf. Vooral de emoties spelen hierin een crusiale rol.

Hoe meer jij van jezelf laat zien des te meer is er om van te houden, maar vergeet niet dat niemand perfect is/hoeft te zijn!  Iedereen heeft strijd/problemen en dit geeft onbalans. Hoe groot deze emoties ook lijken te zijn, je kunt iedere dag opnieuw voor liefde kiezen. Vaak denk je dat je niet kunt veranderen, maar door je denkwijze te veranderen, zet je een proces in werking waardoor alles om je heen gaat mee-veranderen.

Door zelf een Reiki cursus te volgen kun je deze groei nog veel sterker ervaren zonder strijd, maar in liefde. Het helpt je verder in je eigen levensproces. Tijdens de cursus leer je anders te kijken naar de wereld waarin je verblijft en gaan we in discussie over de universele energie en wat die voor ons kan betekenen.  Als je vertrouwen in de universele energie groot genoeg is, open je de deur voor het ervaren van jouw emoties en open je de deur voor geluk!

reiki zwanger

Kathleen Milner

Kathleen Milner is 1 van de 22 Masters, geïnitieerd door Mevr. Hawayo Takata, die weer geïnitieerd is door Dhr. Mikao Usui.
Reiki Tera Mai is dus afkomstig uit de traditionele Usui Reiki lijn. Als Reiki Tera Mai™ Master geef ik les zoals Kathleen Milner lesgeeft. Een initiatie in Reiki Tera Mai™ 1e graad vindt plaats op een vrijdag avond en een zaterdag. De Master graad kost meer tijd en is te plannen op afspraak. Tussen de 1e en de 2e graad Reiki zit ongeveer 3 maanden. Tijdens de cursus ontvangt u een compleet werkboek dat als naslagwerk dient en een diploma. Een Master ontvangt een CD waarop alle informatie staat ( inclusief de originele hand out van Kathleen Milner ) van Reiki 1, 2 en Master graad.

Tegenwoordig geef ik de Reiki behandeling als onderdeel van de Sensi Therapie, als ik uitmeet dat het nodig is.

Afspraken plan ik het liefst op woendag tussen 9.30 uur en 16.00 uur, daarnaast kan het ook op een avond en zelfs zaterdag of zondag.

U kunt bij mij nog steeds een cursus Reiki Tera-Mai volgen:

Een cursus Reiki 1 of 2 wordt gegeven op afspraak, meestal een vrijdag avond en/of zaterdag Informeer even naar de gewenste datum, overleg is mogelijk. Ik werk in kleine groepjes ( max. 4 personen )

Er komen weer cursussen in 2020/2021:

Reiki 1 en Reiki 2 weer vanaf September 2020,

Daarna in overleg.

Prijzen:

  • Reiki Tera Mai™  1e graad: 100 Euro
  • Reiki Tera Mai™  2e graad 150 Euro
  • Reiki Tera Mai™ Master graad 250 Euro

bibliotheek reiki

Sonja Paijmans

Oude grintweg 69A, Oirschot

06-25422070 of mail naar: son.mick@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *