Reiki en andere therapievormen

Wat doet Reiki nu precies?

Reiki betekent Universele levensenergie, deze benaming is gegeven aan een oude geneeskunst die rond de eeuwwisseling werd ontdekt door de Japanner Dhr. Mikao Usui. Het is een methode waarbij de genezende energie vanuit de goddelijke matrix via het lichaam van de gever naar de ontvanger wordt geleid door middel van de handen. Deze worden op de ontvanger gelegd, de energie stroomt vanzelf naar de plaats waar het nodig is.

Ik geef les volgens het Reiki Tera Mai™ heling systeem dat is doorgegeven door Reiki Tera Mai™ Master Kathleen Milner.

kathleen milner

Wat mag je verwachten?
De ervaring van het voelen van emoties op een subtiele manier, die jij aankunt. Wat je tijdens een behandeling in een warme deken van liefde mag ontvangen, is bedoeld om jou dichter bij jezelf te brengen. De basis van het leven is de omgang met jezelf. Vooral de emoties spelen hierin een crusiale rol.

Hoe meer jij van jezelf laat zien des te meer is er om van te houden, maar vergeet niet dat niemand perfect is/hoeft te zijn!  Zonder strijd/problemen is er geen groei in je eigen ontwikkeling mogelijk.

Door zelf een Reiki cursus te volgen kun je deze groei nog veel sterker ervaren zonder strijd, maar in liefde. Het helpt je verder in je eigen levensproces. Tijdens de cursus leer je anders te kijken naar de wereld waarin je verblijft en gaan we in discussie over de universele energie en wat die voor ons kan betekenen.  Als je vertrouwen in de universele energie groot genoeg is, open je de deur voor het ervaren van jouw emoties en open je de deur voor geluk!

reiki zwanger

Kathleen Milner

Kathleen Milner is 1 van de 22 Masters, geïnitieerd door Mevr. Hawayo Takata, die weer geïnitieerd is door Dhr. Mikao Usui. Reiki Tera Mai is dus afkomstig uit de traditionele Usui Reiki lijn. Als Reiki Tera Mai™ Master geef ik les zoals Kathleen Milner lesgeeft. Een initiatie in Reiki Tera Mai™ 1e graad vindt plaats op een vrijdag avond en een zaterdag. De Master graad kost meer tijd en is te plannen op afspraak. Tussen de 1e en de 2e graad Reiki zit ongeveer 3 maanden. Tijdens de cursus ontvangt u een compleet werkboek dat als naslagwerk dient en een diploma. Een Master ontvangt een CD waarop alle informatie staat ( inclusief de originele hand out van Kathleen Milner ) van Reiki 1, 2 en Master graad.

 

1 losse Reiki behandeling duurt ca. 60 minuten + 15 minuten vooraf.
Voor goede resultaten zijn minimaal 4 behandelingen aan te bevelen, maar 1 behandeling is ook al een warme deken vol helende elementen en zeer de moeite waard om te ervaren.
Prijs: 25 Euro voor de eerste behandeling. Daarna 30 euro per behandeling. Ik wil de kosten laag houden omdat er geen vergoedingen gelden voor deze therapievorm en omdat ik verder kijk naar de best mogelijke therapie die vaak een combinatie is. Soms is ook een remedie raadzaam waardoor veel mensen “afhaken” omdat het te duur wordt. Mijn mening is dat de kosten geen reden mag zijn om niet te komen, Voor iedereen is er tijd en aandacht!!  Voor jezelf en je lichaam is het zo ontzettend belangrijk om in balans te zijn/blijven!!! Ik wil hier de tijd voor nemen en ben een luisterend oor voor jou, als waardevol persoon met een  bepaalde vraag.

Afspraken plan ik het liefst op werkdagen tussen 9.30 uur en 14.00 uur, daarnaast kan het ook op een avond en zelfs zaterdag of zondag.

U kunt bij mij ook een cursus Reiki Tera-Mai volgen:

Een cursus Reiki 1 of 2 wordt gegeven op afspraak, meestal een vrijdag avond en zaterdag Informeer even naar de gewenste datum, overleg is mogelijk. Ik werk in kleine groepjes ( max. 4 personen )

Er komen weer cursussen in 2019/2020:

Reiki 1 en Reiki 2 weer vanaf September 2019,

Daarna in overleg.

Prijzen:

  • Reiki Tera Mai™  1e graad: 100 Euro
  • Reiki Tera Mai™  2e graad 150 Euro
  • Reiki Tera Mai™ Master graad 250 Euro

bibliotheek reiki

Sonja Paijmans

Oude grintweg 69A, Oirschot

06-25422070 of mail naar: son.mick@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *